O nama

Sve je krenulo iz ideje da tržištu, našim doktorima stomatologije ponudimo najbolje od najboljeg kako bi im olakšali svakodnevan rad s pacijentima nudeći prepoznatljive, vrhunske i visokopozicionirane brandove na tržištu.

Nakon punih 20 godina sakupljanja iskustava, rada na terenu i upoznavanja s asortimanom stomatologa odlučili smo 2019. godine osnovati naš današnji mali tim.
Na krilima Danielovog znanja i iskustva nastao je Talon Dental.

Mala obiteljska ideja bila je toliko snažna, s vjerom u sebe, da se na veliku sreću svih nas ostvarila, a pozitivna iskustva naših doktora na tržištu to dodatno potvrđuju svaki dan.

Iza naziva Talon Dental krije se mali, ali vrijedan tim na čelu s osnivačem Danielom, direktorom Darijanom, prodajnom predstavnicom Ivanom i voditeljicom ureda Marijom, koji marljivo i neumorno svaki dan propitkuju i osluškuju tržište, nudeći svoje znanje, spremni pomoći, saslušati sugestije kao i kritike, a sve s ciljem da budemo bolji iz dana u dan.

Image

Daniel

entuzijast, kreator ideje o osnivanju Talon Dentala i vječni "terenac" - kako i sam kaže to je mjesto na kojem se osjeća najbolje i vjeruje da će tako ostati zauvijek.
Image

Darijan

direktor s velikim ambicijama, mlađi nasljednik Daniela i osoba koja zrači svojom energijom.

Image

Ivana

naše žensko pojačanje muškom timu, marljiva, ažurna, sve ono što jedna žena i je. :)
Image

Marija

naša podrška iza kulisa, „katica za sve“, koja nam daje vjetar u leđa i brine da u našem malom uredu uvijek sve štima.