Višeslojna dijamantna svrdla – Retard

Višeslojna dijamantna svrdla – Retard

  • Velika snaga brušenja - duži vijek trajanja

Njemački brand Wilofa lansirao je svoju liniju svrdala pod nazivom Retard, koja su ujedno prva višeslojna dijamantna svrdla na tržištu. Svrdla su iznimno oštra i dugotrajna zahvaljujući posebnoj tehnici izrade i slaganja dijamanata.

 

WILOFA® RETARD – The Original

 

Višeslojna WILOFA® RETARD svrdla izrađena su na principu zuba morskog psa, obložena su s nekoliko slojeva dijamantnih zrna. Visoka uspješnost brušenja postiže se zahvaljujući posebnom postupku oblaganja dijamanata visoke kvalitete što smanjuje samo vrijeme brušenja.

Istrošena dijamantna zrna gornjeg sloja automatski se nadomještaju zrnima iz dubljih slojeva poput zuba morskog psa, što bitno utječe na produljeno trajanje svrdla. 

Kroz 20 godišnje praktično iskustvo i testovima in vitro dokazano je da WILOFA® RETARD višeslojna dijamantna svrdla traju dulje od konvencionalnih svrdala što značajno pridonosi ekonomičnosti ovog proizvoda.

Prodajni predstavnici

Daniel Sertić

Prodajni predstavnik za Istarsku, Primorsko-goransku, Sisačko-moslavačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

+385 (0)97 755 28 70

Darijan Sertić

Prodajni predstavnik za Karlovačku, Međimursku, Varaždinsku, Koprivničko-križevačku, Krapinsko-zagorsku, Virovitičko-podravsku, Zadarsku i Brodsko-posavsku županiju.

+385 (0)99 848 33 36

Ivana Sertić

Prodajni predstavnik za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju

+385 (0)97 724 75 87